Hjelp Med Betaling


Hjelp med betaling online

Her får du hjelp med hvordan du kan betale med kredittkort

Det er to måter du kan betale med PayPal på. Det ene er at du fyller ut klikker på «Add to cart» nederst til venstre på produktsiden. Da kommer du til den siden som bildet under viser. Der kan du legge inn antall under «Qty» som står for Quantity. Om du vil handle mer, klikker du på «Continue shopping» til venstre, eller om du vil betale velger du enten «Checkout» eller den gul-orange knappen som det står «Check out with PayPal» på.

Forskjellen på disse to er at om du velger «Checkout», så må du fylle inn din e-post, navn og adresse, samt hvor vi skal sende pakken hen. Med «Check out with PayPal» så vil PayPal ta dine adresse der ifra, og det er raskere, men vi må da få disse data fra PayPal. En annen ting er at det hender at folk glemmer å endre adresse hos PayPal når de flytter, og da blir pakken sendt til feil adresse. Så den sikreste måten er å registrere seg her hos oss, og så fylle inn riktig navn og adresse slik at pakken kommer fram utforsinket.

Om du velger å betale med PayPal og ditt kreditt kort, så kan du også gjøre det. Klikk på miss MISOLIMA til høyre, og hun vil vise deg hvordan du skal fylle inn registreringen. Denne siden vil åpne i et nytt vindu slik at du kan fylle inn bestillingen samtidig som at du leser hvordan du skal gjøre dette. Utfyllingskjemaet er på engelsk, så miss MISOLIMA har oversatt dette til deg på norsk. Dessverre så kan vi ikke vise tekst direkte på norsk, fordi dette er våre engelske sider på Internett, og da handle systemet vårt på engelsk.