Norske bøker


MISOLIMA Publishing Norske bøker
MISOLIMA™ Publishing er en del av vår firmagruppe, og representerer vårt MISOLIMA varemerke

MISOLIMA Publishing er her for å gi deg gode leseopplevelser, noe som kan få deg til å le, gråte eller smile. Bøkene som er listet opp her har norske originaltitler, og er skrevet og utgitt på norsk. Derfor håper vi at du får vann i munnen, og får lyst til å lese disse, og om ikke, så håper vi at du vil dele disse sidene med noen. Du vil se at det finnes mange der ute som har lest disse bøkene. Med vårt nye Internett system gjør vi det mulig for både folk som har lest bøkene, og de som har ikke lest dem å kommentere disse. Kanskje du vil se hva noen du kjenner skriver om bøkene våre, og om deres leseropplevelser?

Her viser vi noen spesielle bøker utarbeidet i samarbeid med MISOLIMA Publishing:

Her gir vi en liste over bokkategorier skrevet av eller for MISOLIMA Publishing. Bøkene oppført er komplette utgivelser skrevet av forfattere i samarbeid med forlaget. Denne listen vil ha en voksende samling av bøker spesielt forberedt for MISOLIMA Publishing.

MISOLIMA Online gir også informasjon om utvalgte bøker utgitt av MISOLIMA Publishing. Så langt, er bøker tilgjengelig i to språk, engelsk og norsk. Du kan selv lese mer om disse ved å velge menyalternativer til høyre. Der kan du lese mer om vår teknisk litteratur, eller mer om de bøker som er oversatt til Engelsk. Denne siden vil også vise nye titler etter hvert som flere bøker blir utgitt av MISOLIMA Publishing. Har du selv skrevet en bok som du vil ha publisert via MISOLIMA Publishing, så hører vi gjerne fra deg.

Den Hemmelige Reisen Residens Drammensveien 1 Familieoppløsningen
Kategori: Biografi Kategori: Biografi Kategori: Biografi
Pocketbok Norsk Pocketbok Norsk Pocketbok Norsk
(var €27.90) nå €23.00 + frakt (var €27.90) nå €23.00 + frakt (var €27.90) nå €23.00 + frakt
Livet i Pandoras krukke Tragedien om Emmas Datter 1930
Kategori: Biografi Kategori: Krim Kategori:
Pocketbok Norsk Pocketbok Norsk
(var €26.00) nå €23.00 + frakt (var €27.90) nå €23.00
+ frakt
(var €00.00) nå €00.00 + frakt

Du kan velge blant disse bøkene og betale via PayPal og kreditt kort, eller sende oss en e-post og du får da vår DNB konto slik at du kan betale i norske kroner. Hver bok koster ca. 274 kroner inklusive frakt.