Emmas Datter 1930

€21.00
SKU: Emmas Datter

Emmas Datter er en ny bokserie som blir på tilsammen hele fem bøker, og er fortellingen som omhandler gangsterparet Bonnie og Clyde, deres bandemedlemmer, familie og venner. Disse bøkene er proppfulle med faktiske data og historier.

Hva som egentlig skjedde i løpet av de mer enn to årene Bonnie Parker og Clyde Barrow ble jaktet på i flere stater i USA på 1930-tallet, er nå skrevet ned i splitter nye bøker. Med hele fem bøker blir det mye spenning, hvor den første boken er nå utgitt med originaltittelen "EMMAS DATTER 1930". Boken tar for seg tiden Bonnie Parker ble født 104 år siden, og opp til slutten av 1930-tallets USA. Du kan nå kjøpe denne boken direkte fra MISOLIMA PUBLISHING her fra dette nettstedet. Du kan betale via PayPal, eller overføre penger direkte til en DNB konto.

Anne Selene, forfatteren av disse bøkene har lagt ned betydelig mye forskning, tid og arbeide for å få til denne publikasjonen, der den første boken i denne fem-bok serien er gjort tilgjengelig som pocketbok på norsk, og vil senere bli oversatt til engelsk, ungarsk, tysk, fransk, spansk og andre språk.

Stoff til disse bøkene er hentet fra original FBI arkiver, politistasjon arkiver fra Texas (som ble skrevet på 1930-tallet), gamle radio og TV programmer fra samme tid, utallige gamle avisutklipp fra USA. trykket i perioden 1920-1930, chat og e-post med igjenlevende slektninger og forskere av Bonnie og Clydes historie, samt deres venner. Materialet som la grunnlag til disse bøkene omfatter tusenvis av kopier av originaldokumenter fra samme tidsperiode, og denne boken omhandler tiden fra de ble født til 31. desember 1930. Boken har 286 sider.

NY BONNIE OG CLYDE KINO FILM

Den nye Bonnie og Clyde Hollywood filmen som snart kommer ut vil være en tilpasning av Bonnie og Clyde biografien skrevet av Anne Selene ved bokserien "EMMAS DATTER", som er egentlig en for såvidt helt annen historie enn noen andre bøker som noensinne er skrevet om Bonnie og Clyde. Denne bok serien inneholder så mange som 5 bøker og den nye Hollywood filmen om Bonnie og Clyde som vil bli lansert i løpet av denne vinteren er kalt "The Story of Bonnie and Clyde" regissert av Tonya Suzanne Holly, eier av Cypress Moon Studios.

I den nye kino filmen spiller Sean Faris, Drew Fuller, Lindsay Pulsipher, Shawn Ashmore, Brendan Fletcher, Linc Hand, Matt Dallas, Cody Kasch, Dee Wallace, Kate Maberly, Lindsay Pulsipher, Rance Howard, Cloris Leachman, Taryn Manning, David Fralick , Lee Majors og Michael Madsen.

I prinsippet kan vi glemme hva vi tidligere visste om Bonnie Parker, Clyde Barrow, deres familier og gjengmedlem fordi de tidligere bøkene og filmene aldri hadde den enorme samlingen av informasjon som gjorde det mulig å skrive disse fem bøkene. Den virkelige historien om Bonnie og Clyde er egentlig mye annerledes enn alt som er blitt fortalt før, selv fra bøker som er skrevet i vår tid.

For å virkelig forstå, sortere og finne ut hva som er sant og hva som ikke er det i denne historien, måtte det skrives og brukes sofistikert programvare for at denne 5-bok serien om Bonnie og Clyde skulle bli bra, og bare når alle data var på plass kunne utarbeidelsen av bøkene starte. Det var en stor og vanskelig oppgave, men nå som det meste av arbeidet er gjort, håper jeg du vil like å lese disse bøkene like mye som jeg likte å skrive dem. Bok nummer en er nå tilgjengelig som pocketbok format.

Det kan også være viktig å lese den første boken i denne bokserien om Bonnie og Clyde før du eventuelt ser den nye kino filmen om Bonnie og Clyde som snart kommer ut, fordi boka #1 gir deg en veldig god bakgrunn historie til filmen hvor leserne vil langt bedre forstå mer om Parker og Barrow familiene og andre gjengmedlemmer, noe som er mer enn hva en kino film kan gi deg.

Disse bøkene inneholder informasjon og historier om følgende personer:

BONNIE ELIZABETH PARKER
BILLIE JEAN PARKER
HUBERT NICHOLAS PARKER
CLYDE CHESUNUT BARROW
FLOP (L. C.) BARROW
ELVIN WILSON (JACK) BARROW
ARTIE ADELL BARROW
MARVIN IVAN (BUCK) BARROW
NELLIE MAY BARROW
LILLIAN MARIE BARROW
HENRY BARROW
CUMMIE BARROW
HENRY METHVIN
RAYMOND ELIZE HAMILTON
FLOYD GARLAND HAMILTON
BENNIE IVA CALDWELL
som BLANCHE BARROW
WILLIAM DANIEL JONES som W. D. JONES
CLYDE JONES
RALPH SMITH FULTS
ROY THORNTON
ERNEST (BUSTER) BROWN
MARY O'DARE
GENE O'DARE
HERY BROWN
WILLIE ROBILIO
JESSE D. KEATHLEY
JOSEPH CONGER PALMER
SCHUYLER BAILEY MARSHALL JR.
FRANCIS AUGUSTUS HAMER som FRANK HAMER
TED HINTON
MAJOR JOSEPH CROWSON
WILLIAM CALVIN CAMPBELL
EDWARD BRYAN WHEELER
H. D. MURPHY
HENRY D. MUMPHREY
HARRY L. McGINNIS
J. WES HARRYMAN
MALCOLM DAVIS
EUGENE C. MOORE
JOHN N. BUTCHER
HOWARD HALL
DOYLE JOHNSON
STACY BAINBRIDGE
FRANK HARDY
ELEANOR BEE WILLIAMS
ANNE BRADSHAW med flere..
EMMAS DATTER 1930
Publiserings dato: juni 2015
Ny utgave: juni 2015
Serie: Emmas Datter
Forlag: MISOLIMA Publishing
Tittel redaktør: Anne Selene
Forfatter: Anne Selene
Illustratør: Anne Selene
Format: Pocket
ISBN: 978-616-907833-3
Distribusjon: MISOLIMA Publishing
Sider: 286
Ord: 57670
Bokstaver: 312115

Image: 

List price: €0.00
Price: €21.00
Weight: 170 g
Dimensions: 15 mm × 130 mm × 200 mm